Parteneri Campania "Salveaza inima unui copil"

Despre Centrele de Excelenta ARES

Inca din anul 2010, prin deschiderea primului Centru de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Inteventionala Bucuresti, ne-am remarcat pe piata serviciilor medicale prin oferirea unui act medical responsabil si a unei alternative in ceea ce inseamna medicina traditionala, asigurand tratamente minim invazive in locul tratamentelor clasice, uneori traumatizante pentru pacienti. Formata din doctori renumiti, cu o inalta calificare medicala dobandita atat in Romania cat si in strainatate, echipa medicala aduce laolalta cadre medicale de seama din tara si din afara, oameni de prestigiu ce garanteaza calitatea actului medical.

Implicare in Campanie

In cadrul Centrelor de Excelenta in Cardiologie si Radiologie ARES Bucuresti vor fi tratate cazurile incluse in cadrul campaniei "Salveaza Inima unui Copil", interventii ce vor fi realizate de catre cei mai renumiti specialisti in domeniu. Dr. Dan Deleanu si Prof. Dr. Basil Thanopoulos. Prof. Thanopoulos este unul dintre cei mai experiementati medici interventionisti din lume, acesta participand la dezvoltarea dispozitivelor de tip umbreluta, iar pana in prezent, avand peste 4500 de cazuri tratate. Pentru fiecare copil inclus in Campania "Salveaza inima unui copil" si tratat in cadrul Centrelor de Excelenta ARES, acestia vor dona suma de 950 de euro!

Despre Google Ad Grants

Asociatia Help Romania este un beneficiar al programului Google Ad Grants. Programul Google Ad Grants sustine organizatiile nonprofit inregistrate, care impartasesc filosofia Google cu privire la serviciile aduse comunitatii, pentru a ajuta lumea in domenii precum stiinta si tehnologia, educatia, sanatatea publica la nivel mondial, mediul inconjurator, promovarea tinerilor si arta. Google Ad Grants este un program de publicitate in natura, care ofera publicitate gratuita online unor organizatii nonprofit prin Google AdWords.

Implicare in campanie

Donatarii din cadrul programului Google Ad Grants beneficiaza de publicitate AdWords gratuita in paginile cu rezultate ale cautarii Google. In cadrul Campaniei "Salveaza Inima Unui Copil" compania Google sponsorizeaza anunturile de tip Adwords cu suma de 10.000 USD pe luna

Devino partenerul nostru in campania "Salveaza inima unui copi"